Græsk pastasalat med feta
Denne salat er en superdejlig fusion mellem græsk salat og pastasalat. Den indeholder en frisk og fyldig blanding af agurk, tomat og rødløg samt cremet feta, og kombinationen smager suverænt godt.
Ingredienser
til 4 personer- 200 g pasta
- 1⁄2 bdt persille
- olivenolie
- 1⁄2 agurk
- 1 rødløg (lille)
- 500 g cherrytomater
- 100 g oliven
- 175 g feta
Kog pastaen i letsaltet vand, til den er al dente. Hæld vandet fra, og lad pastaen køle helt af.
Hak persillen groft. Vend pastaen med persille og olivenolie.
Halvér agurken, og skrab kernerne ud med en lille ske. Skyl agurken, og snit den i tynde skiver. Pil rødløget, og skær også det i tynde skiver. Skyl cherrytomaterne, og skær dem i kvarte (eller halve, hvis de ikke er ret store).
Vend agurk, rødløg, cherrytomater og oliven sammen med pastaen.
Skær fetaen i tern, og bland den forsigtigt i den græske pastasalat.