Grønkålspesto
Grønkål giver denne pesto en dejlig smag og en flot grøn farve samtidig med, at man får en masse sunde fibre og vitaminer. Brug f.eks. grønkålspestoen til tapas, i en sandwich eller vend pestoen med pasta til en nem aftensmad.
Ingredienser
til 1 portion- 50 g mandler
- 4 stængler grønkål (små)
- 1 1⁄2 bdt persille
- 1 fed hvidløg
- saft af 1⁄4 citron
- 1 dl olivenolie
- 1 dl parmesanost
- salt
- peber
Rist mandlerne på en tør pande.
Rib grønkålen fra stænglerne, og skyl og tør det grundigt. Skyl også persillen, og nip bladene fra.
Pil hvidløg, og kom det op i en blender sammen med mandler, grønkål, persille og de øvrige ingredienser.
Blend det grundigt, og smag grønkålspestoen til med salt og peber og evt. ekstra citronsaft.
- Publiceret d.
- 27.12.18.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Mad fra hele verden ›
- Europæisk ›
- Italiensk mad ›
- Pesto