Gulerodsjuice med ingefær
Denne simple gulerodsjuice med ingefær er hurtig at lave, og så smager den skønt. Gulerøddernes sødme spiller sammen med den skarpe smag af ingefær, og begge ingredienser er kendt for at hjælpe på fordøjelsen.
Ingredienser
til 2 glas- 10 gulerødder
- 1 cm ingefær
- evt. 1 æble for at give gulerodsjuicen lidt sødme
- evt. isterninger
Skyl gulerødderne grundigt, eller skræl dem, hvis det er nødvendigt. Skær dem i mindre stykker, så juicepresseren kan klare dem.
Skræl ingefæren, og skær den i mindre stykker.
Skyl æblet, og skær det i mindre stykker - undgå kernehuset.
Kom skiftevis lidt gulerod, ingefær og æble i juicemaskinen, indtil det hele er presset til juice.
Hvis du synes, at der er for meget frugtkød i gulerodsjuicen, kan den evt. sies gennem en sigte, men det er ikke nødvendigt.
Juicen er bedst kold, så server den gerne med isterninger.