Hjemmelavede kiks med rosmarin
Disse små hjemmelavede kiks med rosmarin er både nemme og hurtige at lave. De smager skønt og kan serveres, som de er, eller med lidt flødeost, pesto eller tapenade til.
Ingredienser
til 80 stk- 150 g hvedemel
- 1⁄2 tsk bagepulver
- 1⁄2 tsk salt
- 1⁄2 spsk tørret rosmarin
- 1 dl vand
- 3⁄4 dl olivenolie
Forvarm ovnen til 170 grader.
Sigt mel, bagepulver og salt i en skål, og bland de resterende ingredienser i. Rør, til dejen er ensartet.
Rul den klistrede dej ud mellem to stykker bagepapir, til du har en firkant på ca. 35 x 40 cm. Prik dejen med en gaffel, og brug et pizzahjul til at skære den i mindre stykker.
Bag kiksene i 15-20 minutter, til de er gyldne. Lad dem køle af på en rist.
Tip: Hvis nogle af kiksene er blevet gyldne, men andre stadig mangler, kan du nøjes med at tage de gyldne kiks ud og lade de andre bage videre. De bliver nemlig kun sprøde, hvis de får farve.