Honningmarinerede kyllingespyd
Saftige honningmarinerede kyllingespyd, der har en dejlig sødlig smag fra honningen kombineret med en salt og syrlig smag fra soja og citron. Spyddene kan både grilles på grillen eller steges i ovnen.
Ingredienser
til 2 personer- 2 kyllingebryster
- 2 spsk honning
- 2 spsk sojasauce
- 1 tsk citronsaft
- 1 fed hvidløg (presset)
- 4 grillspyd
Fjern overskydende fedt og sener fra kyllingebrystfileterne, og skær dem ud i store tern.
Bland honning, soja, citronsaft og presset hvidløg i en skål, og rør marinaden godt sammen. Vend kyllingen i marinaden, og kom låg på skålen. Lad kyllingen trække på køl i en times tid – gerne længere.
Læg spyddene i en skål med vand i 30 minutter, så de ikke brænder på i ovnen. Fordel kyllingen på spyddene, og grill dem eller steg dem på en rist i ovnen ved 210 grader i ca. 12-14 minutter.