Hvidløgsbrød med ost
Fantastisk hvidløgsbrød med masser af smeltet ost, der spises som små hapsere. Det er så lækkert, at jeg synes, alle skal prøve det – det kommer i hvert fald på menuen herhjemme igen.
Ingredienser
til 1 stk- 1 brød (jeg brugte et durumbrød)
- 80 g smør
- 4 fed hvidløg
- 1 håndfuld persille
- 150 g cheddarost (mild)
Skær skiver på tværs af brødet, men uden at skære helt igennem. Gør det samme på den anden led, så du laver små firkanter i brødet som på billedet.
Smelt smørret, og bland det sammen med presset hvidløg og hakket persille. Fordel hvidløgssmørret i revnerne i brødet.
Skær osten i skiver, og sæt dem ned i revnerne, så de stikker lidt op – på den måde kommer der både smeltet ost nede i brødet og ovenpå.
Pak brødet ind i stanniol, og bag det i ovnen ved 200 grader i 10 minutter. Fjern stanniol, og bag det i yderligere 10 minutter.
Spis brødet ved at tage én firkant op ad gangen. Mums!