Juice med squash
Denne klare, grønne juice med squash er på en gang sød og syrlig, og ingefæren er med til at give den et ekstra spark vitaminer og smagsmæssig kant.
Ingredienser
til 4 personer- 1 squash
- 4 æbler
- 1⁄2 økologisk citron
- 2 cm ingefær
- isterninger
Skyl squash, æble og citron godt. Skær dem i mindre stykker - inkl. citronens skræl, men excl. æblernes kernehus og eventuelle kerner i citronen.
Skræl ingefæren, og skær den i mindre stykker.
Pres ingredienserne til juice i juicepresseren.
Tip:
Normalt er det en god idé at komme de forskellige ingredienser i juicemaskinen lidt ad gangen på skift. Men ved denne juice kan man f.eks. starte med at presse al squashen - så kan man bruge "pulpen" altså spildproduktet, som fyld i f.eks. tærte, frikadeller eller brød.
Server juicen med isterninger.