Karamelspiraler
Karamelspiraler er en simpel, sprød detalje, som kan laves på - næsten - ingen tid og kommes på - næsten - hvilken som helst dessert. Og så skal du kun bruge én eneste ingrediens: Karamelsnørebånd.
Lige den ekstra feature kan gøre hele forskellen for din desserts udtryk og smag, samt skrue den festlige musik (i overført betydning) op til uhørte højder.
Ingredienser
- karamelsnørebånd
Klip karamelsnørebåndene i stykker på ca. 15 cm og læg dem enkeltvis på en bageplade med bagepapir. Varm dem i ovnen ved ca. 100 grader så de bliver bløde. Skru ned på 50 grader, når de begynder at blive mørke.
Tag evt. handsker på. Tag karamelsnørebåndene ud af ovnen én af gangen og sno dem omkring skaftet på en grydeske eller noget rundt. Lad dem køle af et øjeblik, så de stivner og skub dem så af.
Brug karamelspiralerne som pynt på is, kager eller hvad du kan finde på.