Salat med kartofler og skinke
Dejlig mættende og samtidig frisk salat med kartofler, skinke, forårsløg, frisk persille, oliven og sprøde tomater, der lige sætter prikken over i'et og sammen med den grønne persille giver salaten et dejligt farvespil.
Ingredienser
til 2 personer- 8 kartofler
- 4 forårsløg
- 100 g oliven (drænet vægt)
- 1 bdt persille eller basilikum (eller en blanding)
- 2 tomater
- 100 g skinkestrimler
- Evt. dressing (den her passer godt til kartoffelsalat)
Skrub kartoflerne godt, eller skræl dem hvis det er nødvendigt. Kog dem i 10-12 minutter afhængig af størrelsen. De skal være møre, men stadig faste. Lad dem derefter køle lidt af inden de skæres i skiver.
Rens forårsløgene og snit dem fint. Lad olivenene dryppe af. Hak persillen eller basilikum groft.
Skær tomaterne i både/mundrette stykker.
Bland salaten sammen i en skål. Bland skinken i eller servér ved siden af. Servér evt. også dressing ved siden af.