Konfekt med Grand Marnier
Dette lækre konfekt er en dejlig kombination af Grand Marnier, marcipan og mørk chokolade. Likøren giver en skøn appelsinsmag, og konfekten kan evt. pyntes med et stykke kandiseret appelsinskal.
Ingredienser
til 30 stk- 200 g marcipan
- 1⁄2 dl Grand Marnier
- 200 g mørk chokolade
Pynt
- evt. kandiseret appelsinskal (købt eller hjemmelavet)
Rør marcipan og Grand Marnier sammen, og rul det til kugler. Stil marcipankuglerne på køl.
Hak chokoladen, og smelt 2/3 af den over vandbad. Hæld den over resten, og rør, til det hele er smeltet. Der må gerne være et par enkelte klumper.
Overtræk marcipankuglerne en ad gangen ved hjælp af to gafler, og pynt dem evt. med en skive kandiseret appelsinskal. Det kan enten købes eller laves hjemmelavet.
Opbevar konfekten på køl, til den skal serveres.