Tzatziki med koriander
Den dejlige cremede tzatziki har her fået et skud frisk koriander, som giver en mere eksotisk smag og gør tzatzikien ekstra velegnet til f.eks. indisk og mexicansk mad.
Ingredienser
til 3 personer- 1 agurk
- 2 dl græsk yoghurt eller efter smag
- 1 fedt hvidløg
- 1 bdt frisk koriander
- salt
- peber
- evt. lidt limesaft
Skyl agurken, og riv den på et rivejern. Pres så meget væde ud af den revne agurk som muligt.
Bland agurk og yoghurt sammen i en skål. Riv eller pres hvidløg i.
Skyl koriander, hak det, og bland det i skålen. Gem evt. lidt til pynt.
Smag tzatzikien til med salt og peber, og evt. lidt limesaft. Den kan serveres med det samme, men den bliver ikke dårligere af at trække lidt i køleskabet.
- Publiceret d.
- 28.08.15.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Mad fra hele verden ›
- Europæisk ›
- Græsk mad ›
- Tzatziki