Bruschetta med krebsehaler
Nyskabende og utroligt lækre bruschettas med krebsehaler i en cremet dressing, som giver perfekt modspil til det sprøde brød.
Nedenstående mængde passer med en forret til 4 personer, eller en hovedret for 2 personer, hvis der også serveres salat eller andet tilbehør til.
Ingredienser
til 4 personer- 3 spsk creme fraiche
- 1 spsk mayonnaise (eller blot mere creme fraiche)
- 1⁄2 bdt dild
- 1⁄2 rødløg
- 170 g krebsehaler (drænet vægt)
- evt. citronsaft
- evt. sennep
- salt
- peber
- brød
Rør creme fraiche og mayonnaise sammen. Hak dild og rødløg fint, og bland det i.
Pres krebsehalerne fri for væde, og kom dem i dressingen. Smag til med citronsaft og/eller sennep samt salt og peber.
Skær brødet i skiver og rist det inden fyldet med krebsehaler kommes på.