Kyllingeburger - paneret
Den her skønne kyllingeburger med paneret kylling smager fuldstændig fantastisk. Hjemmelavet fastfood er altså bare bedre end den færdigkøbte af slagsen, og så kan du fylde burgeren med lige det, du har lyst til.
Ingredienser
til 2 personer- 2 kyllingebryster
- 100 g kiks eller rasp
- salt
- peber
- 1 æg
- smør til stegning
- 1 hjertesalat
- 2 tomater
- 1⁄2 agurk
- 4 burgerboller
- ketchup
- remoulade
- ristede løg
Flæk kyllingebrysterne på langs, så du har fire fileter. Bank hver filet flad med en kødhammer – dette kan sagtens undlades.
Knus kiksene i en pose med en kagerulle, og kom dem i en dyb tallerken. Bland lidt salt og peber i. Pisk ægget sammen i en anden skål. Dyp så kyllingestykkerne i æg og derefter i kiks eller rasp. Steg fileterne i godt med smør på en pande. De skal have ca. 5 minutter på hver side, til de lige akkurat er gennemstegte.
Skyl salaten, og bræk bladene af. Skyl, og skær tomat og agurk i skiver. Rist brugerbollerne på en brødrister eller i ovnen. Fyld burgerne med grøntsager, kylling, ketchup, remoulade og ristede løg.
Næringsindhold for kyllingeburger
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 1153 kcal | 2306 kcal |
Kulhydrat | 98 g | 196 g |
Protein | 47 g | 94 g |
Fedt | 62 g | 124 g |
Næringsberegningen er inklusiv 1 spiseskefuld ketchup, 1 spiseskefuld remoulade og 1 spiseskefuld ristede løg i hver burger.