Kyllingefileter i fad med pesto og tomatflødesovs
Ultra nem og lækker opskrift på kyllingefileter i fad med pesto og en bund af lækker tomatflødesovs. Den tager kun ti minutter at forberede, og derefter skal retten bare i ovnen. Så er der tid til at lave dejlig tilbehør til.
Ingredienser
til 3 personer- 600 g tomatsauce (pastasauce)
- 1 dl fløde
- salt
- peber
- 3 kyllingefileter
- 100 g pesto (jeg brugte en god grøn pesto, men du kan også fint bruge en rød)
- 15 g parmesanost
Forvarm ovnen til 200 grader.
Hæld tomatsauce og fløde op i et ildfast fad, og krydr med salt og peber. Rør det godt sammen.
Læg kyllingefileterne ovenpå saucen, og fordel pestoen på fileterne.
Brug en kartoffelskræller til at skrælle flager af parmesanosten. Du kan også rive den groft. Læg parmesanen ovenpå kyllingefileterne.
Sæt fadet i ovnen, og steg det i 25-30 minutter, til kyllingefileterne er gennemstegte.
Servér f.eks. med pasta, ris eller kartofler til.
Se også:
Denne mega nemme opskrift på kyllingefileter i fad med pasta og tomatsovs.
Vil du have lidt ekstra grønt til retten?
Hvis du gerne vil servere noget lækkert grønt tilbehør til retten, kan jeg anbefale disse skønne opskrifter:
Bagt blomkål med parmesanLækker stegt spidskålBlomkålsris stegt på panden
Næringsindhold for opskriften
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 647 kcal | 1942 kcal |
Kulhydrat | 11 g | 34 g |
Protein | 34 g | 102 g |
Fedt | 52 g | 157 g |
Næringsberegningen omfatter kun selve opskriften på kylling i fad med pesto og tomatflødesovs - ikke tilbehøret.
- Publiceret d.
- 23.06.20.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Fjerkræ ›
- Kylling ›
- Nemme retter med kylling