Kyllingekrebinetter
Sprøde og saftige kyllingekrebinetter, der er supernemme at lave. Denne udgave er med hakket kylling i stedet for svinekød, men den går bestemt ikke på kompromis med den gode smag.
Ingredienser
til 3 personer- 400 g hakket kyllingekød
- 2 tsk salt
- 1 æg
- 3 spsk havregryn
Panering
- 1 æg
- 75 g rasp
- fedtstof til stegning
Sådan laver du kyllingekrebinetterne
Rør kødet sejt med saltet. Rør derefter æg og havregryn i. Stil farsen på køl i ca. 30 minutter, så den kan sætte sig.
Panering:
Pisk ægget i en dyb tallerken, og hæld rasp i anden. Form farsen til det antal krebinetter, du ønsker. Vend dem så i æg, og derefter i rasp.
Steg dem på en pande i godt med fedtstof, til de er gennemstegte – jeg brugte en blanding af smør og olie.
Servér f.eks. råstegte kartofler og en grøn salat til.