Kylling med mandler
Pift kyllingen op ved at vende den i en lækker marinade og en blanding af mandler og peanuts. Så bliver den både saftig og sprød. Du kan med fordel lade kyllingen ligge i marinaden natten over.
Ingredienser
til 4 personerMarinade
- 2 spsk olivenolie
- 5 spsk balsamico
- 1 spsk akaciehonning
- 2 fed hvidløg
Derudover
- 4 kyllingebryster
- 150 g mandler
- 50 g peanuts
Bland alle de våde ingredienser til marinaden sammen i en lille skål. Pres hvidløget heri.
Hæld marinaden i en frysepose sammen med kyllingen. Bland det godt sammen, og lad posen ligge i køleskabet i et par timer.
Put mandler og peanuts i en blender, og blend, til alle nødderne er hakket fint. Hæld blandingen op i en skål.
Rul kyllingebrysterne i nøddeblandingen ét ad gangen, og sørg for, at det er godt dækket.
Læg kyllingen på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter, eller til kyllingen er gennemstegt.
Server f.eks. sammen med ris og en god salat.