Luksus sandwich med serranoskinke og pesto
I denne lækre sandwich smøres bollen med to forskellige ting, nemlig pesto og aioli. Det giver en helt perfekt smagsbalance og får serranoskinken, parmesanen, rucolaen og de semidried tomater til at smage endnu bedre.
Ingredienser
til 1 stk- 1 grovbolle
- 1 tsk aioli eller mayonnaise
- 1 håndfuld rucola
- parmesanost (eller lignende ost, f.eks. Rød Primadonna)
- 1 1⁄2 skive serranoskinke
- 2 semidried tomater
- 1 tsk pesto
Skær grovbollen over, og kom aioli på den ene halvdel. Fordel halvdelen af rucolaen på aiolien.
Skær lidt parmesan i skiver, og kom det på. Læg derefter serranoskinken på.
Hak de semidried tomater i mindre stykker, og fordel dem på skinken. Top af med resten af rucolaen.
Smør pesto på den anden halvdel af grovbollen, og læg den på.