Marcipangris-shots
De her marcipangris-shots skal nok sørge for at sende julestemningen i vejret. Med den dejlige smag af marcipan og den fine sukkerkant bliver det i sandhed en glædelig jul. Skal det være ekstra nemt, kan du sagtens undvære sukkerkanten på glassene.
Ingredienser
til 6 stkSukkerkant
- kirsebærsauce
- 4 spsk sukker
Shotblanding
- 4 spsk Amaretto
- 6 spsk vodka
- 2 tsk appelsinsaft
Kom shotglassene i fryseren ca. 1 time inden servering.
Dyp det yderste af kanten på de kolde shotglas i kirsebærsauce og derefter i sukkeret.
Bland Amaretto, vodka og appelsinsaft, og fordel det i shotglassene - så er de lækre marcipangris-shots klar til servering.
Se også:
Disse lækre ris a la mande shots, hvis julestemningen skal et ekstra nøk opad.
Tip: Tilføj kakao og lav marcipanbrød-shots
Det er rigtig lækkert at tilføje kakao til shotsene, og så smager de mere som et marcipanbrød.
Erstat blot de 2 tsk appelsinsaft med 4 spsk kakaomælk, og undlad gerne sukkerkanten.