Mexicansk bønnesauce med chorizo
Hvorfor tage til Mexico, når Mexico kan komme til dig? Chorizo giver både fylde og en krydret smag til denne mexicanske bønnesauce, som er let at lave og passer til de fleste mexicanske retter.
Ingredienser
til 4 personer- 200 g chorizopølse
- 4 løg Løg
- 1 fed hvidløg
- 2 ds kidneybønner i chilisauce
- salt
- peber
Fjern eventuelt papir/skind fra chorizopølsen, og skær den i små tern. Kom dem på en pande, og steg ved svag varme, så de afgiver noget af chorizoens fedt uden at brænde på. Skru derefter op på middel-høj varme, og steg chorizoen, til den begynder at tage lidt farve.
Hak løg og hvidløg, og kom dem på panden. Svits et øjeblik.
Tilsæt kidneybønner (inkl. chilisaucen), og lad bønnesaucen simre i 5-10 minutter ved middel varme.
Smag til med salt og peber, men husk, at chorizoen i forvejen er salt og spicy.