Mexicanske bønner
Denne ret har en fantastisk og autentisk mexicansk smag. Den er godt krydret/spicy, så hvis man har en sart gane, skal man måske nøjes med en enkelt chili eller udelade den helt.
Ingredienser
til 4 personer- 4 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk olie
- 2 ds kidneybønner i chilisauce
- 2 chilier
- 3 dl bouillon
- 2 ds hakkede tomater
- 1 spsk koriander
- 1 tsk spidskommen
- salt
- peber
Hak løg og hvidløg, og svits dem i olien (de skal ikke brune). Tilsæt bønnerne inkl. chilisaucen.
Flæk chilierne på langs og fjern kernerne. Skær chilierne i tynde strimler, og kom dem ned til bønnerne.
Tilsæt bouillon, hakkede tomater, koriander og spidskommen. Lad retten simre et kvarters tid eller til saucen har en god tyk konsistens.
Smag til med salt og peber inden servering.