Nem dessert med appelsin
Skøn dessert med appelsin, der både er nem at lave og smager dejligt. De friske appelsinfileter komplimenteres af den aromatiske creme med vanilje, og desserten pyntes med hindbær.
Ingredienser
til 4 personer- 1⁄2 vaniljestang
- 2 spsk sukker
- 1⁄2 dl creme fraiche 18 %
- skal af 1 økologisk appelsin
- 1 dl piskefløde
- 4 appelsiner
- 18 friske hindbær
- evt. frisk mynte eller timian
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Del dem med sukkeret, og bland det sammen med creme fraichen. Riv skallen af den økologiske appelsin direkte ned i creme fraiche blandingen.
Pisk fløden til flødeskum, og vend den sammen med creme fraiche blandingen. Sæt cremen på køl, til du er klar til servering.
Skær fileter af appelsinerne, og arranger dem som små sole på hver tallerken. Fordel cremen i midten af solene.
Halvér hindbærrene, og brug dem til pynt. Pynt evt. også med lidt frisk mynte eller timian.
Jeg anbefaler også:
Den nemmeste dessert i verden