Nem forret med grønne asparges og æg
Intet mindre end fantastisk forret med grønne asparges og æg - den er både nem, smuk og virkelig lækker. De lækre røræg får selskab af dild, og retten bliver pyntet flot med ørredrogn, der lige sætter prikken over i’et.
Ingredienser
til 4 personer- 500 g grønne asparges
- 6 æg
- 2 spsk smør
- 1⁄2 bdt dild
- salt
- peber
- 50 g ørredrogn
Knæk den træede ende af aspargesene, og kassér dem. Kog aspargesene i 3-4 minutter. Overhæld dem med koldt vand, til de er kolde, og lad dem så dryppe af.
Slå æggene ud i en skål, og tag 1/3 af æggeblommerne fra. Gem dem til senere. Kom smørret på en stegepande sammen med resten af æggene, og lav røræg af dem ved svag-middel varme.
Hak dilden fint, og rør den sammen med de lune røræg og æggeblommerne fra tidligere. Smag til med salt og peber.
Fordel aspargesene på tallerkenerne, og hæld røræggene over. Top af med ørredrogn, og server straks.