Nutella cheesecake - verdens nemmeste opskrift
Verdens nemmeste opskrift på Nutella cheesecake med kiksebund og et fyld lavet af kun 3 ingredienser. Kagen skal blot bikses sammen og stilles på køl, og så er den lækreste dessert klar.
Ingredienser
til 1 formBund
- 225 g Digestive kiks
- 50 g hasselnødder
- 175 g smør
Fyld
- 600 g flødeost naturel
- 100 g flormelis
- 400 g Nutella
Pynt
- 75 g hasselnødder
Bund:
Blend kiks og hasselnødder helt fint i en minihakker eller foodprocessor - du kan også knuse kiksene i en pose med en kagerulle og hakke nødderne fint. Smelt smørret, og bland det sammen med kiks og nødder.
Beklæd en springform på 28 cm med bagepapir i bunden, og smør siderne. Fordel kikseblandingen i bunden af formen, og pres den godt sammen. Stil den på køl, imens du forbereder resten.
Fyld:
Pisk flødeost og flormelis sammen til en luftig masse, og pisk derefter Nutella i. Fordel fyldet på kiksebunden. Hak hasselnødderne fint, og drys dem på toppen af kagen. Dæk formen til med husholdningsfilm, og stil kagen på køl i mindst tre timer, inden den serveres.
Se også:
De her luksus romkugler med Nutella - de er drøngode.