Nem pastasalat uden kød
Det er super nemt at lave denne lækre pastasalat uden kød, og så smager den helt fantastisk som tilbehør eller som en ret i sig selv. Den gode dressing binder det hele sammen på fineste vis.
Ingredienser
til 2 personer- 150 g pasta
- 100 g grønne bønner
- lidt olie til stegning
- salt
- 1 forårsløg
- 120 g tomater
- 1 avocado
Dressing
- 1 spsk olie
- 1 spsk citronsaft
- 1⁄2 tsk sukker
- salt
- peber
Sådan laver du pastasalaten
Kog pastaen efter pakkens anvisning, hæld vandet fra, og lad pastaen køle af.
Skyl bønnerne, og skær enderne fra. Skær bønnerne ud i mindre stykker, og rist dem kort på en varm pande med lidt olie. Drys med salt. Lad bønnerne køle af.
Rens forårsløg, og skær det ud i skiver. Skyl tomaterne, og skær dem ud i kvarte. Halvér avocadoen, fjern stenen, og skær avocadokødet ud i tern.
Dressing der passer rigtig godt til
Bland olie, citronsaft, sukker, salt og peber til en dressing (tag også et kig på disse lækre dressinger til pastasalat).
Kom alle grøntsagerne i en skål med pastaen, og vend dressingen i. Du kan også servere dressingen ved siden af, hvis du foretrækker det.
Servér som tilbehør til kød eller som i en ret i sig selv.
Se også:
Græsk inspireret pastasalat (den er også uden kød)