Nemme croissanter med chokolade
Det behøver ikke være svært at lave sine egne croissanter med chokolade, og her får du opskriften på de absolut nemmeste af slagsen. Server dem f.eks. lune med en kop kaffe til eller som en del af søndagens brunch.
Ingredienser
til 8 stk- 1 pk butterdej
- 80 g mørk chokolade
- 1 æg
- 1 spsk vand
- 25 g hasselnødder
- perlesukker
Del butterdejen i otte lige store firkantede stykker.
Hak chokoladen, og fordel den i enderne af hvert stykke dej.
Rul dejen rundt om enderne og ind mod hinanden, og vend den med rullerne nedad.
Det kan være en god idé at kigge billederne til opskriften igennem, så du kan se, hvordan det skal gøres.
Bland æg og vand, og pensel croissanterne med æggeblandingen.
Hak hasselnødderne og fordel dem på toppen af croissanterne. Drys herefter lidt perlesukker på toppen.
Bag dem ved 200 grader i ca. 15 minutter.
Croissanterne smager allerbedst, hvis de serveres lune.