Nemme vegetarfrikadeller af indisk dahl rester
Rigtig god måde at få brugt resterne af den indiske dahl. Tryl dem om til disse krydrede vegetarfrikadeller - det er både super nemt og lækkert.
Ingredienser
til 4 personer- 700 g indisk dahl (jeg bruger denne dahl)
- 1 æg
- 1 tsk bagepulver
- Ca. 150 g hvedemel
- 4 spsk olie til stegning
Rør dahl, æg og bagepulver sammen i en skål. Rør derefter melet i.
Kom olien på panden og tænd på middel varme. Form vegetarfrikadellerne på samme måde som man former alm. frikadeller, og steg dem i olien til de er lysebrune på begge sider.
Servér f.eks. med stegt spidskål, friskkogte grønne bønner og raita eller andet tilbehør efter smag.
Næringsindhold for vegetarfrikadellerne
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 421 kcal | 1685 kcal |
Kulhydrat | 43 g | 174 g |
Protein | 14 g | 54 g |
Fedt | 20 g | 81 g |
Opskriften er med i en vegetarisk madplan
Vegetardellerne er med i den her vegetariske madplan, hvor man laver en stor portion indisk dahl, så man kan bruge resterne til vegetarfrikadellerne. Det er da nemt!