Nutella-snegle
Der skal kun bruges 4 ingredienser til disse vanvittige lækre Nutella-snegle, som er super hurtige at lave.
Video: Verdens nemmeste Nutella-snegle
Inden vi går igang med opskriften, så se lige hvor nemt det er at lave de lækre kager med Nutella og færdiglavet butterdej.Ingredienser
til 12 stk- 1 rulle butterdej
- 150 g Nutella
- 1 æg
- 3 spsk perlesukker
Sådan laver du Nutella-sneglene
Forvarm ovnen til 220 grader (almindelig ovnvarme).
Rul butterdej ud på et stykke bagepapir. Smør Nutellaen ud på butterdejen.
Rul butterdejen sammen som en roulade, og skær den i skiver på ca. 2 cm. Skyl evt. kniven undervejs, hvis den bliver for fedtet.
Læg Nutella-sneglene på en bageplade med bagepapir. Slå æggene ud i en lille skål eller et glas og pisk det sammen med en gaffel. Pensl sneglene med lidt sammenpisket æg, og drys med perlesukker.
Bag Nutella-sneglene i ovnen i ca. 14 minutter (afhængig af ovn). Hold øje med at de ikke bliver for mørke.
Se også:
Den her vildt hurtige Nutella-kage i kop - den kan laves på kun 5 minutter.
Tip:
For eksempel velegnet til brunch eller et kagebord med flere forskellige kager.
Fakta om opskriften
Måltid: Kage
Oprindelse: Det danske køkken
Tidsforbrug:
Arbejdstid i køkkenet:
Bagetid:
Samlet tidsforbrug: