Omelet med bacon, spinat og feta
Omelet med masser af næring og smag. Spinaten er både sund og mættende, mens bacon og champignon tilfører umami og fetaen giver et lækkert, cremet touch. Retten er ikke blot rig på smag, men også på bl.a. jern og protein.
Top 3 omeletter:
Ingredienser
til 4 personer- 5 æg
- 5 spsk vand
- 1 tsk salt
- peber
- 200 g bacon i tern
- evt. olie til stegning
- 10 champignoner
- 3 håndfulde spinat
- 200 g feta (gerne i en hel blok)
Pisk æg, vand, salt og peber sammen i en skål.
Steg bacon på en pande. Skær champignonerne i skiver og lad dem stege med. Tilsæt derpå spinaten.
Hæld æggeblandingen udover ingredienserne i panden, når spinaten er faldet sammen. Læg et låg på, når omeletten bliver lidt fast.
Smuldr fetaen med fingrene og drys det udover. Læg låg på panden igen. Lad fetaen smelte, kværn lidt peber over og server.
Tip: Har du ikke et låg til din pande, kan du alternativt bage omeletten færdig i ovnen ved 200 grader.