One pot pasta med oksefars og pikantost
Jeg elsker den her cremede one pot pasta med oksefars, grøntsager og pikantost, fordi hele molevitten tilberedes i en enkelt gryde, så de lækre ingredienser giver masser af smag til hinanden.
Ingredienser
til 3 personer- 400 g hakket oksekød
- 2 spsk olie
- 3 peberfrugter
- 1⁄2 squash
- 250 g tomater (små, f.eks. cocktailtomater eller cherrytomater)
- 1 rødløg
- 2 fed hvidløg
- 200 g makaroni (quick)
- 200 g pikantost
- 4 dl mælk
- 1 spsk tomatpuré
- salt
- peber
- evt. persille
Sådan laver du nemt one pot pasta med oksekød
- Brun det hakkede oksekød godt af i olien i en gryde. Forbered grøntsagerne imens.
- Skyl peberfrugter, og fjern de hvide hinder og kerner. Skær dem i tern. Skyl også squashen, og skær denne i små tern.
- Skyl tomater, og skær dem i mindre stykker. Pil rødløg og hvidløg, og hak begge dele fint.
- Kom alle grøntsagerne i panden til oksekødet, og lad dem stege med et par minutter.
- Tilsæt makaroni, pikantost, mælk og koncentreret tomatpuré, og krydr med salt og peber.
- Bring det i kog, og lad one pot pastaen koge i ca. 15 minutter, til pastaen er al dente. Rør rundt flere gange undervejs.
- Smag til med mere salt og peber, og servér evt. retten med et drys frisk persille.
Se også:
Denne super lækre one pot pasta med hakket svinekød, der er rigtig nem at lave.
Næringsindhold for one pot retten
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 821 kcal | 2462 kcal |
Kulhydrat | 69 g | 207 g |
Protein | 47 g | 141 g |
Fedt | 38 g | 113 g |
- Publiceret d.
- 24.09.19.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Aftensmad ›
- Nemme opskrifter ›
- One pot opskrifter ›
- One pot pasta