One pot pasta med pølser og broccoli
Denne cremede one pot pasta med pølser, broccoli og en skøn tomat-flødesovs er tæt på at være verdens nemmeste pastaret, og så smager den ovenikøbet helt forrygende. Den kan klart anbefales.
Ingredienser
til 4 personer- 1 1⁄2 broccoli
- 1 rødløg
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk olie
- 4 pølser
- 1⁄2 spsk paprika
- 1 1⁄2 spsk tomatpuré
- 2 ds hakkede tomater
- 5 dl hønsebouillon
- 2 dl fløde
- 200 g makaroni
- 75 g mozzarella ost
Fremgangsmåde
- Skyl broccolien, skær den i mindre buketter, og sæt dem til side.
- Pil rødløg, og skær det i tynde skiver. Pil hvidløg, og hak det fint.
- Steg rødløg og hvidløg i olien ved middel varme i fem minutter.
- Skær imens pølserne i mindre stykker, og lad dem stege med løg og hvidløg i fem minutter.
- Tilsæt paprika, tomatpuré, hakkede tomater, hønsebouillon og fløde, og kog blandingen op.
- Kom makaroni og broccoli i gryden, og kog det i ca. 6-8 minutter, eller til makaronien er al dente.
- Rør mozzarellaen i retten, og servér med det samme.
Næringsindhold for one pot retten
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 721 kcal | 2885 kcal |
Kulhydrat | 56 g | 224 g |
Protein | 29 g | 116 g |
Fedt | 45 g | 180 g |
- Publiceret d.
- 02.10.18.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Aftensmad ›
- Nemme opskrifter ›
- One pot opskrifter ›
- One pot pasta