One pot pasta med hakket svinekød
Hurtig, nemt og utroligt lækkert - den her mega gode one pot pastaret med hakket svinekød, dejlige grøntsager og cremet paprikasovs har bare det hele.
Ingredienser
til 2 personer- 200 g hakket svinekød
- 2 spsk olie
- 1 løg
- 2 peberfrugter
- 2 spsk paprika
- 1 spsk tomatpuré
- 200 g cherrytomater
- 1⁄2 spidskål
- 4 dl vand
- 2 hønsebouillonterninger
- 2 1⁄2 dl fløde
- salt
- peber
- 200 g pasta (f.eks. penne eller skruer)
Sådan laver du one pot pastaen
Brun det hakkede svinekød godt af i olien. Forbered de øvrige ingredienser imens.
Pil løg, og hak det fint. Skyl peberfrugter, og skær dem i tern, efter du har fjernet de hvide hinder og kerner. Kom løg og peberfrugt op til kødet, og steg yderligere et par minutter.
Tilsæt paprika og tomatpuré, og svits igen et par minutter.
Skyl cherrytomater, og halvér dem. Skyl spidskål, og snit det fint. Tilsæt begge dele til gryden, og tilsæt vand, hønsebouillonterninger og fløde.
Krydr med salt og peber, og bring det i kog.
Tilsæt pasta, og lad det koge ca. 16-20 minutter, til pastaen er al dente. Rør rundt i det undervejs, så det ikke brænder på.
Skal det gå ekstra stærkt med at få aftensmaden på bordet?
Så tag et kig på denne ultra hurtige one pot pasta med skinke.
Næringsindhold for pastaretten
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 1264 kcal | 2527 kcal |
Kulhydrat | 104 g | 207 g |
Protein | 41 g | 82 g |
Fedt | 74 g | 147 g |
Brug resterne af svinekød og spidskål
Hvis du har rester af svinekød og spidskål, efter du har lavet pastaretten, er det oplagt at bruge dem i disse lækre spinatpandekager med fyld. Begge opskrifter er også med i madplanen her:
- Publiceret d.
- 13.04.21.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Aftensmad ›
- Nemme opskrifter ›
- One pot opskrifter ›
- One pot pasta