Græsk one pot pasta med hakket oksekød
Forrygende opskrift på one pot pasta med hakket oksekød og et græsk twist, da den lækre pastaret serveres med dejlig feta på toppen. Det er skøn hverdagsmad, der både er ekstremt nemt og lækkert.
Ingredienser
til 4 personer- 500 g hakket oksekød
- 2 spsk olie
- 2 peberfrugter
- 2 squash
- 1⁄2 bdt forårsløg
- 3 fed hvidløg
- 1 spsk tomatpuré
- 1 spsk tørret oregano
- 1000 g tomatsauce
- 4 dl vand
- 1 oksebouillonterning
- salt
- peber
- 300 g makaroni (quick)
- 1 bdt persille
Til servering
- 200 g feta
Brun det hakkede oksekød af i olien i en stor gryde.
Skyl peberfrugt og squash, og skær begge dele i små tern. Skyl forårsløg, og snit dem fint. Pil hvidløg, og hak dem fint. Tilsæt grøntsagerne til det hakkede oksekød, og lad dem svitse med et par minutter.
Tilsæt koncentreret tomatpuré, oregano, tomatsauce, vand og oksebouillon, og bring det i kog. Smag til med salt og peber.
Tilsæt makaronien, og kog one pot pastaen i ca. 10-12 minutter, til pastaen er al dente.
Hak persillen, og vend den i retten. Smuldr feta, og servér det ved siden af, så man selv kan drysse det over sin one pot pasta.
Næringsindhold for pastaretten
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 803 kcal | 3211 kcal |
Kulhydrat | 73 g | 294 g |
Protein | 51 g | 203 g |
Fedt | 31 g | 126 g |
- Publiceret d.
- 29.08.19.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Aftensmad ›
- Nemme opskrifter ›
- One pot opskrifter ›
- One pot pasta