Pandekager med øl
Skønne luftige pandekager, der er ekstra sprøde i overfladen. Der er nemlig øl i pandekagedejen, og det er super god ingrediens, som ikke smager af så meget, men giver den helt rigtige konsistens.
Se også: Bedste pandekager
Ingredienser
til 8 stk- 3 dl hvedemel
- 1⁄2 dl sukker
- 1 1⁄2 tsk kardemomme
- 1 tsk natron
- 4 æg
- 2 dl naturel yoghurt
- 30 g smør
- ca. 2 dl øl
Sigt hvedemel ned i en skål, og bland det med sukker, kardemomme og natron.
Rør æg og mælk sammen, og tilsæt det lidt ad gangen til den tørre blanding.
Smelt smørret, og kom det op i dejen. Rør rundt, til dejen er ensartet.
Tilsæt til sidst øl, til du opnår den ønskede konsistens, og steg pandekagerne på en pande ved middelvarme.