Pasta med kylling og ramsløg
Godt og simpelt. Den milde pasta i flødesauce gives farve og kant med friske ramsløg. Serveret med stegt kylling har du uden besvær heltstøbt hverdagsmad, der smager af noget. Suppler gerne med salat for et grønnere og sundere måltid.
Ingredienser
til 2 personer- 200 pastaer
- 2 kyllingebryster
- salt
- peber
- 4 spsk smør
- ca. 50 blade ramsløg
- 2 1⁄2 dl fløde
- evt. lidt mælk
- evt. chili
Kog pastaen efter pakkens anvisning.
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber, og steg dem i smørret på en pande. Når de er gennemstegte tages de af panden, og dækkes til med sølvpapir.
Skyl ramsløgene grundigt.
Hæld fløden på panden og varm den op. Tilsæt ramsløgene og den kogte pasta. Smag til med salt og peber. Hvis saucen bliver for tyk, kan der tilsættes lidt mælk.
Server med kyllingen og evt. et drys chili.
Tilbehør:
Det er en lidt tung ret uden så mange grøntsager, så jeg serverer altid en god salat til. F.eks. en simpel persillesalat, tomatsalat eller en grillet peberfrugtsalat.