Pastasalat med broccoli og bacon
Alsidig pastasalat med sunde broccolibuketter og sprøde bidder af bacon. Avocado og feta giver konsistensen et cremet touch, mens peberfrugter tilføjer farverig, frisk sprødhed og græskarkernerne et knasende bid. Velbekomme.
Ingredienser
til 4 personer- 1 squash
- 200 g bacontern
- 175 g grønne oliven
- 1 orange snackpeber
- 1 rød snackpeber
- 1 avocado
- 1 dl græskarkerner
- 250 g pastaskruer
- 2 tomater
- 1⁄2 hoved broccoli
- 100 g feta
- 1 hoved hjertesalat
- 1⁄3 agurk
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Græskarkernerne steges på en tør pande til de popper.
Squashen skæres i små tern og steges derefter på en pande med olie. Maks. 2-3 minutter.
Baconen kommes på den varme pande, og steges til den er sprød. Derefter lægges det på et stykke køkkenrulle, som kan suge det overskydende fedt.
Broccolien skæres i små stykker, og der hældes en kande kogende vand over. De afkøles med koldt vand.
Agurk og avocado skæres i tern. Peberfrugterne skæres i små strimler/runde ringe. Tomaterne skæres i små både. Hjertesalaten snittes.
Disse grøntsager kommes i en skål sammen med squash, broccoli, feta, oliven, den kogte pasta og 2/3 af den sprøde bacon.
Pastasalaten vendes forsigtig i skålen og anrettes på et fad eller tallerkener. Drys med resten af baconen samt de ristede græskarkerner.