Pastasalat med pesto og kylling
Marinerede kyllingestykker, pastasalat og pesto er tre gode ting hver især. Kombineret bliver de kun bedre. Den hjemmelavede pesto tager ikke lang tid at blande og den giver en formidabel smag til resten af ingredienserne.
Ingredienser
til 4 personerKylling og marinade
- 300 g kylling
- 1 spsk honning
- 1⁄2 tsk salt
- peber
- 1⁄2 tsk paprika
- 2 spsk olie
Pasta og salat
- 250 g fuldkornspasta
- 150 g grønne oliven med mandler
- 1 rød peberfrugt
- 75 g ærter (gerne friske)
- 1⁄2 agurk
- 8 cherrytomater
Pesto
- 1 dl olie
- 100 g mandler
- 3 dl basilikum
- 1 fed hvidløg
- 1⁄2 tsk salt
- peber
Skær kyllingen i små tern. Rør ingredienserne til marinaden sammen og vend kyllingestykkerne i. Steg dem på en pande, og lad dem afkøle.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og lad den afkøle. Halver tomaterne. Skær peberfrugt og agurk i små tern og bland sammen med pasta, oliven, tomater og ærter.
Blend ingredienserne til pestoen sammen og rør den i pastasalaten sammen med kyllingen.