Pita-pizza med oksekød
Hurtige pita-pizza med oksekød, peberfrugt, løg og majs. De er super gode som både frokost, aftensmad og madpakke.
Ingredienser
til 4 personer- 400 g hakket oksekød
- lidt olie
- 30 g tacokrydderi
- 70 g barbecuesauce
- 2 spsk vand
- 8 pitabrød
- 2 peberfrugter
- 2 rødløg (små)
- 1 ds majs (lille)
- 200 g revet mozzarella
Brun det hakkede oksekød af på en pande ved høj varme i lidt olie. Tilsæt tacokrydderi, barbecuesovs og vandet, og lad det simre et par minutter. Fordel oksekødet på pitabrødene.
Skær peberfrugterne i små tern. Pil rødløg, og snit det i tynde skiver. Hæld vandet fra majs. Fordel peberfrugt, rødløg og majs ovenpå pita-pizzaerne, og drys til sidst med revet mozzarella.
Sæt pizzaerne i ovnen, og bag dem i 10-15 minutter, til osten er smeltet og gylden.