Pitabrød med skinke
Pitabrød med fyld er nem og lækker hverdagsmad, og her er de dejlige brød fyldt med skinkesalat og sprøde grøntsager. Og det bedste af det hele: De er ultra hurtige at bikse sammen.
Ingredienser
til 3 personer- 1 rødløg
- 350 g skinkestrimler
- 300 g creme fraiche
- salt
- peber
- 150 g gulerødder
- 1⁄2 agurk
- 1 peberfrugt
- 75 g spinat
- 6 pitabrød
Pil rødløget, og hak det helt fint. Bland det sammen med skinkestrimler og creme fraiche. Smag skinkesalaten til med salt og peber.
Skræl gulerødderne, og riv dem. Skyl agurk og peberfrugt, og skær begge dele i fine tern. Skyl spinaten grundigt.
Varm pitabrødene efter anvisningen på pakken, og lad dem køle en smule af. Fyld dem med skinkesalat og grøntsager, og servér straks.
Se flere ideer til pitabrøds-fyld her
Næringsindhold for pitabrødene
pr. 100 gram | pr. person | hele portionen | |
---|---|---|---|
Kalorier | 139 kcal | 826 kcal | 2477 kcal |
Kulhydrat | 17 g | 103 g | 310 g |
Protein | 6 g | 38 g | 115 g |
Fedt | 4 g | 27 g | 80 g |
Næringsberegningen omfatter hele opskriften - altså både pitabrødene og fyldet.