Pizza flutes
Skønne fyldte flutes, der smager præcis som hjemmelavet pizza. De er virkelig nemme at lave, og det lækre fyld af oksekød, bacon og smeltet ost smager henrivende oven på de sprøde flutes. Du kan gøre retten sundere ved at bruge groft brød.
Ingredienser
til 4 personer- 4 stk flute (ca. 30 cm)
- 200 g bacon i strimler
- lidt smør
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 500 g hakket oksekød
- 1 tsk paprika
- 2 tsk oregano
- ca. 10 blade frisk basilikum
- 4 tsk tomatpuré
- 7 spsk ketchup
- evt. 1 bøtte majs (lille)
- salt
- peber
- ca. 150 g revet ost
Snit en firkant i toppen af hvert flute på langsiden med en bredde på ca. 2 cm (se billede nr. 2). Pas på, at du ikke skærer igennem brødet. Fjern ’indmaden’ fra brødet med en ske.
Steg baconet i lidt smør på en pande, og læg det til side, når det er stegt færdigt.
Hak løget fint, og brun det i lidt smør på panden. Kom hvidløg og oksekød på panden. Krydr med paprika og oregano.
Skyl den friske basilikum, og hak den groft.
Kom tomatpuré, ketchup, bacon og basilikum i blandingen, når kødet er brunet. Kom evt. også majs i.
Smag til med salt og peber.
Fordel blandingen i hullerne i dine flutes, og kom revet ost på toppen.
Bag dine pizza flutes i ca. 12 minutter ved 200 grader – bagetiden kan variere alt efter, hvilke slags flutes, du bruger.
- Publiceret d.
- 24.06.15.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Mad fra hele verden ›
- Europæisk ›
- Italiensk mad ›
- Opskrifter på pizza