Pizza med oksefilet
Vil du lave en pizza lidt udover det sædvanlige? I stedet for at bruge hakket oksekød, kom da i stedet tynde, saftige skiver oksefilet på og oplev at kødet virkelig smager af noget. Endnu bedre bliver det kun når det kombineres med en håndfuld forskellige, fabelagtige, farvestrålende grøntsager.
Tip: Ønsker du at bevare kødets rosa farve, kan du vente med at komme det på til efter pizzaen er bagt.
Ingredienser
til 3 personerDej
- 15 g gær
- 15 g olie
- 1 knsp salt
- 2 dl vand
- ca. 300 g pizzamel
Fyld
- 140 g tomatpuré
- salt
- peber
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk oregano + lidt ekstra
- 200 g oksefilet (stegt)
- ca. 200 g revet mozzarella
- 1 peberfrugt
- 5 kartofler
- 1⁄2 squash
- 1⁄2 glas artiskok
- 20 oliven
Start med dejen: Kom gær i en skål sammen med vandet og opløs gæren. Tilsæt olie og salt. Kom pizzamel i og ælt. Lad dejen hæve mens fyldet laves.
Riv hvidløget i en skål og kom tomatpuré, oregano, salt og peber i. Rør.
Skær oksefileten i tynde skiver. Skær peberfrugt og artiskokker i små tern. Skær kartofler og squash i meget tynde skiver.
Rul dejen ud og smør tomatpuréen ud. Kom fyldet på. Drys med revet mozzarella og lidt oregano.
Bag pizzaen i ovnen i 12-14 minutter ved 200 grader.
- Publiceret d.
- 22.02.13.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Mad fra hele verden ›
- Europæisk ›
- Italiensk mad ›
- Opskrifter på pizza