Pizza med portobellosvampe
Portobellosvampe har en rig smag, som fungerer godt på en pizza, specielt sammen med andre karakterfulde ingredienser som den salte parmaskinke. Gratineret med mild mozzarella er pizzaen en sand, italiensk charmør.
Ingredienser
til 3 personer- 1 pizzadej (kan købes færdig eller lave det selv)
- 70 g tomatpuré
- 1 løg
- 1 portobellosvamp
- 6 skiver parmaskinke
- 6 cherrytomater
- 1 1⁄2 kugle mozzarella ost
- oregano
Rul pizzabunden ud. Smør tomatpuré på.
Skær løg og portobellosvamp i skiver og fordel på pizzaen. Læg parmaskinken på.
Halver cherrytomaterne og kom dem på. Bræk mozzarellaen i mindre stykker og læg dem på pizzaen.
Drys med oregano, og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 15-20 minutter.
- Publiceret d.
- 18.11.13.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Mad fra hele verden ›
- Europæisk ›
- Italiensk mad ›
- Opskrifter på pizza