Nemme pizzahorn
Det her er ikke blot verdens nemmeste, men også verdens bedste pizzahorn med ost, skinke og pepperoni. De kan bikses sammen i et snuptag og er dejlige at have et lille lager af til madpakke, frokost eller hurtig aftensmad.
Ingredienser
til 24 stk- 1⁄2 peberfrugt (stor)
- 2 ruller pizzadej
- 1 1⁄2 dl pizzasauce
- 150 g skinkestrimler
- 30 g pepperoni
- 175 g mozzarella ost
- vand til pensling
- oregano til drys (kan undlades)
Forvarm ovnen til 220 grader.
Skyl peberfrugten, fjern kerner og hvide hinder, og skær den i fine tern.
Skær pizzadejen igennem på langs, og skær de to halvdele i passende trekanter. De halve trekanter (fra enderne), der er tilovers, kan presses sammen til én trekant, så al dejen bruges.
Smør pizzasauce på trekanterne, og fordel peberfrugt, skinke, pepperoni og mozzarella ovenpå. Rul sammen til horn, og læg dem på bageplader beklædt med bagepapir.
Pensl pizzahornen med vand, og drys evt. med oregano. Bag dem i ca. 15 minutter, til de er gyldne på toppen.
Tip:
Det er super nemt at lave en stor portion af de lækre pizzahorn og fryse dem ned til madpakke, frokost og lignende.