Squashtærte med porrer
Alletiders vegetariske squashtærte med porrer, æg og hytteost. Lav bunden selv eller køb en færdig dej, hvis det skal være ekstra nemt.
Ingredienser
til 3 personer- 1 tærtedej (hjemmelavet eller færdigkøbt)
- 1 squash
- 2 porrer
- 4 æg
- 450 g hytteost
- salt
- peber
- Evt. 3 spsk havregryn (hjælper til at suge væden fra squashen og porrerne, så tærten bliver mere fast)
Tryk tærtedejen ud i et tærtefad.
Skyl squashen og riv den på den grove side af rivejernet. Pres væden fra med hænderne.
Rens porrerne og skær dem i skiver.
Rør æg og hytteost sammen. Tilsæt salt og peber, og evt. havregryn.
Bland squash og porrer i æggemassen, og fordel blandingen over tærtebunden.
Bag squashtærten i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter.