Proteinpandekager med bær
Hindbær og blåbær er en både sød, frisk og farverig tilføjelse til dine proteinpandekager, som ikke længere blot er fyldte med proteiner - men også med sunde antioxidanter. Og så indeholder de hverken mel eller sukker.
Ingredienser
til 15 stk- 400 g hytteost
- 100 g grovvalsede havregryn
- 1 1⁄2 banan
- 6 æg
- 250 g hindbær
- 250 g blåbær
- olie til stegning
Mos banan. Bland det med hytteost, æg, havregryn og bær i en skål. Er bærrene meget store, kan de deles midt over. Brug en almindelig ske til at røre rundt, så alle ingredienserne blandes godt.
Skru en kogeplade op på niveau 4 ud af 6 og opvarm en stor stegepande. Når den er opvarmet, kommes lidt olie på panden og med en ske lægges 4 klatter af pandekagedejen på. Pres dem lidt ud, så de bliver flade.
De små proteinpandekager steges i ca. 3 min. før de vendes. Brug en bred palet. Det gør dem lettere at vende.
Hav en rist klar, som du kan lægge proteinpandekagerne på efter stegning. Hvis de får lov at afkøle lidt, bliver de fastere i konsistensen.
Proteinpandekager uden hytteost
Hvis du ikke er vild med hytteost, kan jeg i stedet anbefale de her pandekager med havregryn. De indeholder ikke helt så mange proteiner som proteinpandekagerne med hytteost, men stadig flere end almindelige pandekager.