Tærte med pulled pork
Den sprøde tærtebund favner det lækre fyld med stykker af pulled pork. Hele herligheden toppes af med dejlig smeltet ost, og tærten kan med fordel serveres med en frisk grøn salat til.
Ingredienser
til 4 personer- 1 tærtedej (færdiglavet eller hjemmelavet)
- 5 æg
- 400 g hytteost
- salt
- peber
- 1 rød peberfrugt
- 2 rødløg
- 100 g majs (frosne eller fra dåse)
- 200 g pulled pork
- 2 spsk barbecuesauce eller efter smag, men pas på at tærten ikke bliver for sjappet
- evt. 50 g cheddarost (revet)
Rul tærtedejen ud, og kom den i et tærtefad.
Bland æg og hytteost sammen i en skål. Krydr med salt og peber.
Skær peberfrugten i tern, og hak løgene. Bland dem i æggemassen sammen med majsene.
Bland pulled pork og barbeque sauce sammen i en anden skål. Vend det derefter i æggemassen - det skal ikke blandes helt, blot vendes let sammen. Fordel fyldet over tærtebunden.
Bag tærten i ovnen ved 200 grader i 50 minutter. Når der mangler 10 minutter, kan der evt. drysses revet ost på.