Quesadillas med pulled pork
Smeltet ost, friske grøntsager og mørt svinekød, der nærmest smelter på tungen – alt sammen blandet i disse knasende sprøde quesadillas med pulled pork. De kan bruges som både forret, hovedret og tilbehør til det meste mexicanske mad.
Ingredienser
til 4 personer- 1 rød peberfrugt
- 1 bdt forårsløg
- 1 bdt koriander eller persille
- 300 g pulled pork
- 1 dl barbecuesauce
- 8 tortillapandekager
- 300 g cheddarost (revet)
Tilbehør
- guacamole (se opskrifter her)
- salsa
Skyl peberfrugten, og skær den i små tern.
Skyl forårsløgene, og snit dem fint.
Skyl koriander/persille, og hak det.
Bland pulled pork og barbecuesauce sammen i en skål.
Læg en tortillapandekage på panden ved middel varme. Drys lidt revet cheddar på. Drys derefter lidt peberfrugt, forårsløg og koriander/persille på.
Kom pulled pork på, og drys med revet cheddar, inden der lægges en tortillapandekage ovenpå. Når den nederste pandekage er sprød, og osten er smeltet, vendes quesadilla'en med en palet.
Når den anden pandekage også er sprød, tages quesadilla'en af panden. Den kan evt. holdes varm i ovnen, hvis alle quesadillas'erne skal serveres samtidig.
Lav de andre quesadillas på samme måde.
Ved servering klippes pandekagerne i "lagkagestykker". Server f.eks. med guacamole, salsa og en god salat.