Råkost med rødbede
Super skøn råkost med rødbede, gulerødder og æble samt knasende mandler. Salaten er perfekt som tilbehør med dens friske smag, sprøde ingredienser og smukke farver. At den ovenikøbet er virkelig hurtig at lave, er kun et plus.
Ingredienser
til 4 personer- 3 gulerødder
- 1 æble
- 1 spsk citronsaft
- 2 rødbeder
- 1 håndfuld mandler
- 1⁄2 bdt persille
Sådan laver du råkost med revet rødbede
Skræl gulerødderne, og riv dem på den grove side af rivejernet. Riv også æblet, og bland det med citronsaften, så æblerne ikke bliver brune.
Skræl rødbederne, riv dem, og kom dem op i en skål. Bland rødbeder, gulerødder og æble sammen i skålen.
Hak mandler og persille, og bland det i råkosten. Gem evt. lidt af de hakkede mandler og persille til at pynte salaten med.