Råkostsalat med rødkål og æble
Fintsnittet rødkål og gulerod, søde æbler og dejlig persille gør den her mega nemme salat ekstra frisk og lækker. God som tilbehør til alle vinterens og efterårets dejlige retter.
Ingredienser
til 4 personer- 300 g rødkål
- 150 g gulerødder
- 1 æble
- 1 bdt persille
Forslag til dressing
- Hvis du vil have dressing til, så passer denne godt til salater med rødkål
Skyl rødkål, og snit det helt fint.
Skræl gulerødder, og skær dem i tynde stave.
Skyl æblet, fjern kernehuset, og skær det i tynde stave.
Skyl persillen, og hak den fint.
Bland rødkål, gulerødder, æble og persille sammen, og servér råkostsalaten med det samme.
Tip: Du kan også rive gulerod og æble, hvis du synes, det er nemmere.
Næringsindhold for råkostsalaten
pr. 100 gram | pr. person | hele portionen | |
---|---|---|---|
Kalorier | 37 kcal | 55 kcal | 219 kcal |
Kulhydrat | 6 g | 9 g | 38 g |
Protein | 1 g | 2 g | 7 g |
Fedt | 0 g | 0 g | 1 g |