Rabarbersnaps
Det tager ikke mange minutter at lave hjemmelavet rabarbersnaps, og resultatet bliver en dejlig frisk og syrlig snaps, der smager af sol og sommer.
Ingredienser
til 1 flaske- 800 g rabarber
- 70 cl Brøndum Klar snaps (eller vodka)
Rengør rabarberne, og skær dem i stykker på ca. 1 cm.
Skold syltetøjsglas, flasker eller hvad du nu vil opbevare rabarbersnapsen i, med kogende vand. Hæld vandet ud.
Kom rabarberne i glassene/flaskerne, og hæld snaps/vodka på, så det dækker. Luk beholderne, og lad snapsen trække.
Allerede efter et par dage har rabarberne afgivet godt med smag og farve, men lad dem gerne trække i 1-2 uger, inden snapsen sies igennem et klæde. Sørg for at presse så meget saft ud af rabarberne som muligt.
Hæld rabarbersnapsen på flasker. Den er klar til at blive drukket, men den kan naturligvis også holde sig i lang tid.