Sund remoulade med skyr
Hjemmelavet remoulade i en sund udgave med skyr, så den er både cremet og fedtfattig. Den får ekstra smag og farve fra de fine bidder af grøntsager. Siruppen tilføjer en let sødme og cornichonerne en smule syre.
Ingredienser
til 6 personer- 400 g skyr
- 1 spsk karry
- 2 gulerødder
- 1⁄4 hoved broccoli eller blomkål
- 10 cornichoner
- 1 spsk agavesirup (kan udelades hvis det skal være ekstra sundt)
- salt
- peber
- evt. 1 spsk sennep
Rør skyr og karry sammen.
Skræl gulerødderne og hak dem meget fint. Hak ligeledes broccoli/blomkål og cornichoner fint. Bland det i skyren.
Smag remouladen til med agavesirup, salt, peber og evt. sennep.
Godt tip:
Remouladen smager dejligt til f.eks. frikadeller og fiskefileter, men den er også rigtig god at blande med en dåse tun - så han man en fantastisk tunsalat.